sex telefon og seksualitet

Til forældre. På forældresiderne har vi samlet information om emner, som forældre spørger os om. Se den fulde liste over emner i menuen til venstre. Tal med dit barn om livet på sociale medier: Ved du, hvad dit barn laver på Snapchat eller Instagram? Stiller du spørgsmålet 'Hvad sker der på Snapchat i øjeblikket' lige så. UT er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn,identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex. Her treffer du lesbiske jenter og homofile gutter på din egen alder som svarer på spørsmål om homofili, identitet, forelskelse og sikrere sex. Telefonen er betjent hver dag bortsett fra. Når børn er i årsalderen leger de typisk seksuelle lege med jævnaldrende. Legene er præget af ligeværdighed og nysgerrighed. De spørger til kønsdele og samleje – og vil gerne vide, hvordan man laver børn. Børn i denne alder onanerer ofte i skjul for voksne. Nogle kan lide at klæde sig ud som det modsatte køn...

Tantra seks sex nordsjælland

Læs om seksualitet Nice eller nederen. Alle som jobber i informasjonstelefonen har taushetsplikt. Vi skal satse på børns fællesskaber, hvis vi vil fremme børns trivsel, styrke læring og forebygge mobning. Tilbyr undervisningsopplegg og fagkonferanser. Skeiv Ungdom jobber politisk, sosialt og helsefremmende for å bedre unge lesbiske, homofile, bifile og transepersoners rettigheter og levekår. Læs mere Gode bøger til store og små: Stiftelsen Amathea er en landsdekkende helsetjeneste som gir veiledning til kvinner og par som har blitt ufrivillig gravide.

sex telefon og seksualitet

Telefon: E-post: [email protected] Sex og samfunn er landets største seksualklinikk for ungdom. Klinikken tilbyr informasjon og veiledning i forbindelse med prevensjon, graviditet, abort, seksuelt overførbare infeksjoner og seksuelle problemer. Undervisning for tiendeklasser fra Oslo-skolene på dagtid og. UT er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn,identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex. Her treffer du lesbiske jenter og homofile gutter på din egen alder som svarer på spørsmål om homofili, identitet, forelskelse og sikrere sex. Telefonen er betjent hver dag bortsett fra. Sex og seksualitet er over de sidste hundrede år gået fra at være et emne, der ikke kunne behandles og omtales i det offentlige rum – til at være en stor del af mediebilledet og vores billede af hinanden og samfundet. Foredrag om sex og seksualitet kan både omhandle seksualitet hos voksne og hos par eller udviklingen...

LLH Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og trenspersoner Besøksadresse: Ved du, hvad dit barn går og tumler med? Foreningen arbeider for at somaliske folk skal få et bedre liv i Norge, og utvikle seg som gode samfunnsmedlemmer. Ring, chat eller send mail med voksne som er frivillige i Røde Kors. Uafhængig virksomhed Sexlinien for Unge er en uafhængig rådgivning og er derfor upåvirket af kommercielle og politiske interesser.


Dk sex tantra massage sjælland


Utdanningsdirektoratet er Kunnskapsdepartementets utøvende organ og har ansvaret for utviklingen av grunnskole og videregående opplæring. Forskning, utvikling, nettverksbygging og formidling står sentralt. Ungdomstelefon er Skeiv Ungdom sin hjelpe- og støttetelefon, et gratis lavterskeltilbud der ungdom svarer ungdom på spørsmål om forelskelse, seksualitet, kjønn, identitet, aktivitetstilbud og sikrere sex. Sexlinien for Unge har ca.

sex telefon og seksualitet